La oss knekke nøtter sammen

Hvem er Complér?

Om oss

Shape ble stiftet i 2008 og skiftet navn til Complér i 2017. Selskapet har hatt en jevn vekst og har knyttet til seg erfarne medarbeidere med høy faglig kapasitet og god bransjeinnsikt. I tillegg til regnskapsstyring og rapportering har vårt team gjennomført en rekke transaksjoner i forbindelse med restrukturering, kjøp, salg, fusjoner og emisjoner.

 

Målet vårt er å skape de beste løsningene for kunden. Vi er opptatt av å sammen skape helhetlige løsninger som skaper en solid plattform for videre vekst. Vi leverer verdiskapende finansiell bistand og fyller bredden i våre leveranser.

Solid - Stolt - Trygg

Det er menneskene som er Complér

Vi er høyt motiverte spesialister som spiller hverandre og våre kunder gode!

 

Med 25 høyt kvalifiserte kolleger kan vi levere solide leveranser innenfor lønn, løpende regnskapsførsel, årsoppgjør, ligningspapier, mm.
 
Dette gjør vi gjennom å støtte hverandre med ulike spesial-kompetanser, slik at våre kunder får service i verdensklasse på en rekke fagfelt.
 
Vi jobber tett med våre kunder, og i Complér har vi kompetanse på ulike bransjer. På denne måten har vi hverandre å spille på i stadig utvikling, og har mulighet til å forstå kundens særskilte forretningsbehov.
 
Det aller viktigste for oss er at våre medarbeidere trives godt, og da vil dette merkes på leveranser fra Complér. Vi leverer med høyt engasjement, og tar eierskap til at våre kunder lykkes i sin drift.

Medlem av regnskap norge

Regnskap Norge er profesjons- og bransjeforeningen for 
autoriserte regnskapsførere i Norge.

Regnskap Norge